Yhteystiedot


Luftgau Finnland -tutkimushanke on väitöskirjaan tähtäävä tutkimushanke, joka toteutetaan Turun yliopiston digitaalisen kulttuurin, maiseman ja kulttuuriperinnön tutkimuksen tutkinto-ohjelmassa.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:


Teemu Väisänen on kenttäarkeologi ja Turun yliopiston väitöskirjatutkija, joka on tehnyt konfliktiarkeologista tutkimusta vuodesta 2016 alkaen. Parhaillaan hän johtaa Luftgau Finnland -tutkimushanketta ja osallistuu Hanko 1941 -hankkeeseen tutkijana.

Yhteystiedot: teemu.t.vaisanen@utu.fi

Tomáš Pancíř on tšekkiläinen konfliktiarkeologi ja University of South Bohemian väitöskirjatutkija, joka on tutkinut Etelä-Böömin vankileirejä vuodesta 2016 alkaen. Sittemmin Tomáš on erikoistunut myös ilmailuarkeologiaan ja osallistuu Luftgau Finnland -hankkeeseen tutkijana.

Charles Pauley on yhdysvaltalainen antropologi ja historioitsija, jonka ensisijainen tutkimus keskittyy ensimmäisen maailmansodan vetaraaneihin. Charles on sittemmin osallistunut konfliktiarkeologisiin tutkimuksiin Hangossa ja toimii Luftgau Finnland -hankkeessa tutkijana.

Saara-Veera Härmä on arkeologian opiskelija Turun yliopistossa. Saara-Veera osallistuu Luftgau Finnland -hankkeeseen apulaistutkijana ja on ollut toteuttamassa arkeologisia lukiolais- ja yleisökaivauksia Porin lentokentällä.